Historiaa ja nykypäivää

Jussi Ania perusti Seinäjoen Autosähkö Ania Ky:n vuonna 1970. Aluksi yrityksellä oli useampia toimialoja: asuntovaunumyynti, huoltoasema sekä autosähköpalvelut. Vuosien saatossa yritys erikoistui pelkästään akkuihin muiden alojen jäädessä vähitellen taka-alalle.

Jussi Anian poika, Henri Ania, tuli täysipainoisesti liiketoimintaan mukaan 1995. Jo ennen tätä ala oli tullut tutuksi. Aluksi liike toimi Valtionkadulla niin sanotussa Teboilin rakennuksessa (1970-1993). Siitä muutettiin Teollisuustielle Volvo-Sandberg taloon (1993-2007), kunnes 2007 muutettiin omiin tiloihin Tuottajantie 26:een.

Yrityksessä työskentelee vakituisesti kolme henkilöä. Aputyövoimaa käytämme tarpeen mukaan sesonkiaikoina. Asiakkaitamme ovat niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin. Pääasiassa toimimme Seinäjoen lähialueella mutta toimituksia teemme ympäri Suomen. Olemme Suomen Akkukauppiaat Ry:n ja Suomen Yrittäjien jäsen. Seinäjoen Autosähkö Ania toimii on tänä päivänä osakeyhtiönä.

Akuttaako? Akku-Ania auttaa!

Varastossamme on tuhansia akkuja. Meiltä löytyy valikoimistamme akut heti esim. autoihin, työkoneisiin, pyörätuoleihin, siivouskoneisiin, trukkeihin, moottoripyöriin, ups-laitteisiin ja työkaluihin jne. Lisäksi meiltä löytyvät akkuihin liitttyvät tarvikkeet kuten akkulaturit, kaapelikengät ja kaapelit.

Toimimme ongelmajätteeksi luokiteltavan akkuromun luvanvaraisena keräyspisteenä. Meille voit tuoda romuakkusi ja voit olla varma sen menosta uusiokäyttöön.

Toimintamme perustuu akkujen nopeisiin toimituksiin, suureen ja monipuoliseen varastoon sekä vuosien varrella hankittuun ammattitaitoon.

Suurin osa akuista löytyy heti varastostamme! Ota yhteyttä ja kysy lisää – meiltä saat juuri oikean akun oikeaan paikkaan!

>> Tutustu valikoimaamme

Ota yhteyttä:
06 423 2365
info@akkuania.fi
www.akkuania.fi